Homepage Nieuws Gaskeuring camper verplicht op meeste campings in Duitsland.

Gaskeuring camper verplicht op meeste campings in Duitsland.

Gaskeuring laten uitvoeren wanneer u naar Duitsland wilt reizen met uw camper, maar ook voor de veiligheid van uzelf en uw gezin.

Houdt u er rekening mee dat het tegenwoordig op veel campings verplicht is dat uw camper een gaskeuring heeft ondergaan. Bij deze keuring wordt uw camper gecontroleerd op onder andere gaslekdichtheid, gasslangen, reduceer enzovoorts. Deze gaskeuring moet elke twee jaar gedaan worden.

Wij verzorgen deze keuring uiteraard ook voor u bij ons in de werkplaats. U krijgt, als de gaskeuring met succes is afgerond, alle gegevens uitgeprint die u nodig heeft wanneer u naar een camping in Duitsland gaat.

Gaslek detectie systeem

Al de campers die wij verhuren zijn uiteraard ook voorzien van een logboek met al de nodigde gegevens erin. U kunt dus met een gerust hart naar Duitsland in één van onze campers wanneer u dit wilt.

Wij raden u aan, ook wanneer u niet naar Duitsland gaat met uw camper, toch de gaskeuring te laten doen. Dit is namelijk ook voor uw eigen veiligheid en die van uw gezin belangrijk.